Jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi Suomen lemmikkihaisunäädät ry:een!

Jäseneksi liityt maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun yhdistyksen verkkokaupassa ja toimittamalla sen jälkeen tietosi jäsensihteerille. Ohjeistus tarvittavista tiedoista tulee sähköpostiisi tilausvahvistuksen mukana. Mikäli et saa tilausvahvistusta, vaikka olet maksanut jäsenmaksun, ota yhteys yhdistyksen rahastonhoitajaan Jussi Mäkilään jussi.a.makila@gmail.com, niin hän selvittää tilanteen.

Tällähetkellä jäsenyysvaihtoehtoja on kaksi: varsinainen jäsen ja kannatusjäsen. Maksamalla varsinaisen jäsenen jäsenmaksun, sinusta tulee yhdistyksen täysivaltainen jäsen, ja kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin osallistumisen lisäksi voit käyttää äänioikeuttasi yhdistyksen kokouksissa ja tulla valituksi seuraavaan hallitukseen - mikäli intoa yhdistystouhuihin siis riittää ;)

Tässä vaiheessa toimintaamme emme voi kuitenkaan luvata kummoisiakaan jäsenetuja, joten päätimme tarjota yhdistyksemme toiminnasta kiinnostuneille mahdollisuuden myös kannatusjäsenyyteen. Kannattajajäsenenä voit osoittaa tukeasi yhdistykselle maksamalla pienen kannattajajäsenmaksun. Kannatusjäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo-oikeus, vaikka he eivät voi osallistua yhdistyksen päätöksen tekoon ja tulla valituksi hallitukseen. Hyviä ideoita toimintaan otetaan kuitenkin mielellään vastaan kaikilta jäsenstatusta katsomatta :)

Kaikki jäsenet saavat sähköpostiinsa muutaman kerran vuodessa yhdistyksen infokirjeen.Jäsenmaksut 2017:

Varsinainen jäsen 20€
Kannatusjäsen 5€